Cultivator Texture Bug ( Köckerling - Rebell Classic 300 Not sure if this occurs on other cultivators)

  • Cultivator Texture Bug ( Köckerling - Rebell Classic 300 Not sure if this occurs on other cultivators)

    Hi, I was playing CnC after the 0.2.0 update and I have noticed that the cultivators texture has a bug. I have reset the cultivator, Reinstaled my game, Restarted my PC, I sold the cultivator and brought a new one with the same issue, My drivers are up to date, but that still didn't help. I haven't tried making a new profile and seeing if it's broken there I will do that later. I have attached some images of the bug. I have also made a copy of
    \Documents\My Games\Cattle And Crops and I have uploaded it to google drive as it was too large to upload here.

    drive.google.com/file/d/1G-sRB…7a2txDV5/view?usp=sharing

    Is there anything else you need to know about my System/PC/Game?

    MY PC
    MOTHERBOARD: ASUS Z170I PRO GAMING
    PROCESSOR: INTEL I5-6600K 4.5 GHZ 8MB
    GRAPHICS CARD: NVIDIA GTX 980TI 6GB
    MEMORY RAM: 16GB DDR4 2133MHZ CORSAIR
    Images
    • 20180526113657_1.jpg

      596.95 kB, 1,920×1,080, viewed 62 times
    • 20180526113903_1.jpg

      478.52 kB, 1,920×1,080, viewed 52 times
    • WindowsVersion.PNG

      1.73 kB, 230×48, viewed 71 times
    Files
    • C4Log.txt

      (56.05 kB, downloaded 35 times, last: )
    • Debug.txt

      (301.24 kB, downloaded 35 times, last: )
  • I made a new profile by removing my cnc folder from documents, but that didn't help and the other 2 culticators render fine.
    Are there any other folders I can remove to try to fix the bug eg in %appdata% or does cnc not create any other folders? I reinstaled the game and that didn't work, so is the bug to do with the main game code?